you are lucky number~~

free counter

Friday, 25 June 2010

CONTEST MATA MENAWAN

KAH KAH KAH KAH
mcm na ley terjebak ng kontest nieh????hahahhaha
rasa mcm perasan pown ada jgk...
**skaly skala ja pown**
arinie kan bkak blog pastuh nmpak kat chatbox
dia komen "hi i tag u...ambek k''
pastuh wanie pown bkak la blog tuh igtkn tagged mcm besa la kan yg jwb2 sokln tuh
skaly nieh contest daaaa~~
dah la contest dia tajuk MATA MENAWAN.....
**dlm hati dok ckp mata aku xmenawn pown**
mlas la nk bwat....KEH KEH KEH
tp dgn tabah wanie join jgk kontest nihhh....mueheheheheheeeh
kat bwh nieh ada owner contest nieh ng syarat2 pertandingan dia~~~


hurmmmm comey mata diaa....bulatt  mcm mata awekkk jepun...
muehehehehehehehe
**puji melambung2 nieh bkn free yer penganjur**
hihihihihihii jus kiddin'

syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blogfatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

kalo dh nma kontest musti la ada hadiah kan....hihihihih
nie part yg pling beshhh;;;;

hadiah


pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)

oraitt bebeh jum tgok gambar mata wanie
yg...
..
...
..
...
..
uolss pikir la sndiri yerkk!!!!
nieh dia
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
tadaaaaa~~supriseee!!!!!!
..
..
..
..
..
aduushhh hidung den mmg kombg la!!!muahahahaha
mata tuh natural ok..cma sesetgh bhagian muka jah di blurrkan bg mem'blur'kan
parut jururawat..huhuhuhu
tp ada ku kesah nieh kontest mata bknnya kulit muka....
hihihihihihi

ok nak tag org laen pulok yerrr...
hurmmm

1.amy scott
2.mizan sulastri
3.rita 
4.munirah
5...semua pelawat blog nieh ada pelawat kerr??  
dialu-alukan bwat...
thannnxxxx<3


No comments: