you are lucky number~~

free counter

Saturday, 31 July 2010

award dri opah




Terima kasih kawan!!..saya memang kuat makan!!..Semuanya kerana saya di lahirkan dengan tangki perut yg agak besar kowt sbb tuh la sya chubby kowt...lagi 1 saya mmg suka maen masak2 kalo x percya cuba view entry2 yg lepas2..kbnyakkan pasal resepi.....lpas masak sape lag nk makan kalo bukan sya kan!!!!!sooo opah mmg hebat la sbb bg award nieh kat sya...terharu seyhhh...=DDD

nieh syarat2 yang opah tetapkn untuk dpat award nieh...=D
:
:
:
:
:
:
:
sblum tuh opah ada bg syarat-syarat tw.....
syarat2 adalah seperti berikut 
**wasiat dri opah neih**

PEMBERI AWARD
1. pass award ni pada sape2 cuu rasa blog mereka ada aura kuat makan. diulang..ade "aura kuat makan"..tak kesah berapa orang pun..rase-rase orang tu kuat makan...bagi kat die ok...sila paham, blog yang ade aura kuat makan tau.!!

2. Bila dah bagi...cucu mesti cakap cmni:
Tahniah kawan!!..kamu adalah seorang yang kuat makan!!

3. Untuk setiap orang yang cucu bagi tuu..mesti bagi tau SATU sebab-sebab kenape cucu dapat rasakan aura kuat makan die tu..paham kannn :)..



PENERIMA AWARD
1. Mesti cakap cmni:
Terima kasih kawan!!..saya memang kuat makan!!..Semuanya kerana_________________!!!


2. Haaa..tempat kosong tuuu..cucu isikan dengan ayat ayat terbaik yang cucu nak ckp okiee..(opah galakkan cucu cerita apa-apa bekenaan dengan feveret makanan cucu atau ape-ape je lah yang menarik..panjang-panjang pon xpe tau!!)






No comments: