you are lucky number~~

free counter

Saturday, 3 July 2010

AWARD...


1. Anda mesti memuji si pemberi award
huk3 mcm xikhlas jer bg award nieh En.kokus nk kena puji2 plak...hiihihihihi
ok first nk ckap thanx kat En.kokus sbb sudi bg award nieh..
pastuh nk memuji dia plak...hurrmmm +___+
sebenarnya kan en.kokus niehh sgt lah baeekk ati...hihihi
nk tw sebab apa?????
dia suka sharing...sbb arituh dia cerita pasal download drama n movie
japan pastuh wanie pown xnpa segan silu mintak la link dia download kat mana...
pastuh dgn bermurah hatinya dia pown bagi.....ishh2 baek benor budaknyerrr...
**KAH KAH KAH KAH**

p/s en.kokus..wanie puji ikhlas niehhh sila kembangkan diri anda..0_o

2. Sila beri award ini kepada 10 blogger yang lain
aloooo bab nieh yg paling lemah niehhh....
ok2 try crik jgk..
mari kita lihat siapa yg kenaa~~


kepada yg di tag nieh selamt lah yerr..soklan 1 tuh xpuji pown xperr...
kalo puji lg bagoz...KAH KAH KAH
=DDD

3. Anda mesti beritahu kepada 10 blogger tadi.
patik menjunjung perintah..=P

4. Bagaimana anda digelar blogger yang best?
Kena tanya orang yang duk melawat blog aku la....^_^
p/s en,kokus pinjam jawapn yerr.....




2 comments:

mikro_kokus said...

hahaha! puji sakan aihhh..... ;p
apa2 pun, sy x perlu kembangkan diri sbb dh memang kembang pun wakakaka!

wanie mat zin said...

hahahahahaa...ikhlas tuh puji...=DD