you are lucky number~~

free counter

Friday, 15 April 2011

Almost End~

27 april 2011 dah stat exam final!!!!
waahhh cepat gila masa berjalan
sepantas kilat!!!
mmg SEM 2 nieh sangat2 gila okeyh!!!
hidup kucar- kacir rushing semacam ja..macam2 benda jadi
ada bes ada sedeyhh ada tension
miserable!!~
HIDUP MEMAnG BUKAN MUDAH


this sem start stay kat rumah sewa..ada mcm2 ragam..
hujan panas  kitorang redah ja..
mcm pic kat ats niehh balik rumah dlam keadaan basah lenjun sbb xsangka hujan petang tuh
suma org xbawak payung....

sem nieh jgk aku masok sport carnival...
main BOWLING..hhuhuhu
x pernah terpikir pown nk participate game niehh....
pastuh ada sorang kawan aku ajakk join game nieh suka2...suka2 pown time game tuh nervous nak mati kowt...malam tuh lwan 3 game...1 group ada 4 org = 2 boyz 2 gurlz
2 org laki tuh xpayah cakap la mmg teror kowt...kalo ikot mark individu diorg dalm top 10 la..
tp not bad la group aku dapt number 5 daripada 16 group...huhuhu

 muka nervous jaaa...huhu



sem nieh keja2 dalam lab best!!
gambar atas tuh cream yg aku buat..lecturer yg ngajo subject nieh bess
dia bg ja kalo nk bawak balik cream nieh sbb dia kata bole gna...
pastuh dalam lab pown 
buat lozenges = lebih kurang strepsils
buat minyak cap kapak (almost same )
buat suspensionn = mcm scot emulsion tuh
buat capsule = ubat2 yg kita selalu dpt tuh
buat ointment = balm yg kita gna time selesema tuh...

nie lozengess yg lebihhh so bwak balik rumah...
pliss jgn mkan!!!!
heheheh aku pown xyakin dgn hygiene dia...

Pn.shida kami pnya supervisor untuk subject elective
subjek tuh mcm wat thesis la..kena researchh suma
tajuk pown xpilih lagi nk buat apa...huhu

last class ng pn.shida....she's really awesome!!!!



No comments: