you are lucky number~~

free counter

Saturday, 26 February 2011

study not study not study not!!!!!!!

seperti yang sudah dijangka
bila balik ke rumah tercinta mesti tak kan study punya!!!
ahahahhah
midsem lg 9 hari!!!!

Friday, 25 February 2011

Musim Hibernasi!!!!

Hibernasi kalau ikut wikipedia maksd dia mcm nieh
"Hibernation is a state of inactivity and metabolic depression in animals, characterized by lower body temperature, slower breathing, and lower metabolic rate. Hibernating animals conserve food, especially during winter when food 
supplies are limited, tapping energy reserves, body fat, at a slow rate. It is the animal's slowed metabolic rate which leads to a reduction in body temperature and not the other way around."

TAPI bg nenek plak hibernate tuh bermaksud
merehatkan minda dari melakukan aktiviti yg menrencatkan otak serta
menegangkan sendi2 badan...
kesimpulannya hibernate itu adalah TIDUR!!!!!!
cuti mmg sangat besh!!!
gudbye world nk Hibernate untuk 3 hari je.....
nak lupakan semua kekusutan yg melanda jiwa...perghh ayat kalah bdk sastera..=)


LIFE IS BEAUTIFUL ISN't???

MISERABLE!!!!!


Belog maap yer dah lama nenek tak update...
buruk benor rupenye!!!
nenek buzy dgn nama-nama ubat yg bercambah-cambah tuh..
haiihhhhh byk sgt penyakit sekarang nieh
phamasist ng assistant pharmasist macam nenek la yg pening kepala nk ingat nama2
ubat yg pelik2 tuh...
kalo nama ubat tuh senang mcm nama org2 melayu nieh Tak pa jugak
contoh la kan ubat muntah2 nama
WANIEMATZIN kan senang nk ingat macm tuh...
tapi hakikatnya nama dia pelik contoh la kan
ubat muntah group nie nma dia
ONDANSETRON 
DOLASETRON
GRANISETRON
dah macm keturunan setan dah kalo dengar bunyi je..
HAHAAHAHHAHAHAH
ada lagi group ubat yg lawak..
satolol
esmolol
labetolol
metoprolo
.....etc
suma ending ng perkataan TOLOL..hahah mmg tolol betol...

 pastuh kan bole dikatakan tiap2 hari ada kuiz...
owwww PENAT gila...
kelas plakkk dri pkol 8.30 until 4...
mmg full!!!!!!!!!!
 kalo ada cuti tuh mmg heaven gila bg nenek...huhuhuhu
tapi bak kata pepatah

BERAKIT-RAKIT KE HULU BERENAG -RENANG KE MUARA
BERSUSAH-SUSAH DAHULU BERSENANG-SENANG KEMUDIAN...
**semogaAllah permudahkan segala urusan 
hambanya yg kerdil ni**




Tuesday, 1 February 2011

OMG....nak buat chocolate cake!!!!

holiday for Chinese New Year dah start
i'm the one yang happy bila cuti panjang2 nieh...


semalam mcm biasa bkak favorite channel AFC
time tuh Anna Olson tgh bake chocolate cake...arghhhhhhhhhh
sedap gila tgok dia buat...
ada six layer..setiap layer ada lapisan chocolate cream...
perghhhh terliur tgok..!!
lebih kurang mcm kek kat bawah nie


tapi yang nieh terlalu perfect!!
kalo comot2 sikit yang ada meleleh sikit baru bes!!!!
nak buat la sebelom balik ipoh ahad nanti....
alallalalalalalla~

SEDAP!!!!!!