you are lucky number~~

free counter

Monday, 8 September 2014

Hey I'M BACKKK!!!!!!!


Fuhhhhh!!! Last entry untuk blog nie tahun 2012 post terakhir kongsi pasal resepi ayam masak kunyit. Bila baca balik post lama-lama rasa nak gelak guling-guling sambil menangis teresak-esak..hahaha Betapa tak matangnya tulis blog time tu. Normal la budak-budak baru nak membesar. KahKahKah Lama gila tak tulis blog sampai tak tahu nak bahasakan diri apa time menulis.Awkward!!!!! Post dulu-dulu ada bahasakan diri nenek, wanie, saya , aku and so on. Jadi rasanya eloklah tulis secara ikhlas dari hati so SAYA digunakan sebagai kata ganti diri. Sopan dan sesuai untuk bacaan umum. Macam la ada orang baca sangat LOL.

Lepas 2 tahun baru muncul balik mengemudi blog nie. Okay la mai nak cerita kenapa stop tulis blog dan apa yang dah jadi selepas 2 tahun. Last update tahun 2012 time tu saya di tahun dua diploma farmasi UniKL. Hidup tersangat busy so end up stop update blog buat semetara waktu. Lagipun time tu duit nuffnagg dah dapat banyak dalam account lepas tu terus malas nak update. Biasa la time tu budak lagi dapat duit sikit seronok dah. Masa tu aims tulis blog sebab nak dapat duit nuffnagg. Hahahaha dah dapat stop la.

Secara ringkasnya selepas dapat diploma saya berhijrah ke United Kingdom untuk further study lagi. Alhamdulillah semua ini percaturan Allah. Dah hampir setahun menetap di UK macam-macam pahit manis masam tawar pengalaman dah rasa. I had become more mature than before since have to survive alone in a foreign country. I met many people even there were some bad but there were always good people surround me. Cisss tiba-tiba speaking pulak.

Ohh lagi satu saya dah jadi MakSu kepada Ainul Mardhiah. Anak sedara sulung dalam family dan sekarang kami sekeluarga tengah tunggu sepupu Ainul pulak. Yeyyyy happy aunty over here!!!

Okay I'm gonna stop here because had to edit my blog. Till we meet again. Bye.

Assalamualaikum,
Wanie


No comments: