you are lucky number~~

free counter

Friday, 19 June 2015

Setelah Sekian Lama

Hye Assalamualaikum,

Haaa kalau tengok tajuk setelah sekian lama tuuu memang lama gila aku tak update blog sampai email yang digunakan untuk blog ni pon boleh lupa. Kalau tengok last entry aku update pasai nasik ayam penyet kot tu pon almost 9 bulan. Oleh itu, cewaah ayat macam dalam karangan.. Aku rasa nak aktif balik la tulis blog sebab sekarang nie memang aku free gila2. Final exam dah habis so sekarang memang tengah tunggu result keluar 1 july nie and I will be graduating soon on 15 july. Serious sedih jugak nak tinggalkan bumi UK nie tapi tak pa nanti balik Malaysia boleh jumpa mak dan bapak. Berbakti kat orang tua pulak kan dah puas enjoy berjalan menjelajah negara orang. Alhamdullilah best gila and aku ada banyak benda nak cerita kat entry-entry akan datang. Tadi sempat la aku baca balik entry yang dulu-dulu nampak gila ketidakmatangan (wujud ka perkataan nie?? LOL). Tapi tak pa since blog nie pon ibarat diari aku untuk take note resepi-resepi yang aku penah masak. Selalu jugak aku google blog sendiri sebab nak cari resepi mak aku yang aku tempek dalam blog nie. Aku decide untuk membahasakan diri aku instead of nenek, saya and soon. Lawak la macam mana la dulu zaman-zaman baru nak UP boleh bahasakan diri aku nenek kat dalam blog nie.. HAHHAHA sumpah malu tapi sikit ja.. Relaks la semua tu kan proses nak membesar.Okay bye bye aku nak edit layout blog nie sikit. Lepas ni nak update resepi makan yang tertunggak banyak gila dalam folder and pengalaman aku Eurotrip yang sangat awesome.

Love - wanie

Location Munich or local people dia panggil Muchen. MasyaAllah panas sangat summer kat German

No comments: